You Should Know sapanca bungalov Göstergeleri

Wiki Article

İşbu tekst 6698 skorlı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 5 inci maddesinin 1 inci fıkrası ve 6’ncı maddesinin 1 ve 2’nci fıkrası gereğyufka “Book4stay Ulaşım Turizm Lansman Ve Reklam Anonim Şirketi bünyesinde başvurana yönelik olarak aydınlatma yükümlülüğü adına getirildikten sonra başvuran bilgilendirilmiş olup sonrasında açık rızası alınarak işlem dokumalır. Kişiye ilgilendiren veriler, kişinin açık rızası olmadan üçüncü kişilere ve kurumlara bildirilemez.

İnternet sitemizde her konutta havuz aydınlatması, klima ve internet kontaksı olmayabileceğinden konutu kiralamadan önce aradığınız özelliklerin konutta olup olmadığını dikkatlice muayene ediniz.

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında emeklenmektedir. “Yiyecek Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve akseptans ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Sapanca Bungalov Otelleri’nde gerçekleştireceğiniz tatili TatilBudur ile planlamanız halinde ise sağlam çok avantajla buluşabilirsiniz. Bu avantajlar ortada ise kredi ekeı gerekmeksizin dinlence planlama, taksitli ödeme kolaylığı kadar seçenekler iz kırmızıır. 

Alıcı iş bu sözleşmeyi imzalayarak ve sitede hane kiralamak muhtevain muamele yaptığı sayfada bilgilendirilerek nüshalan bütün hususları ikrar etmiş sayılır.

Konutta konum düz eşyaların hasar rüyet ve kaybolma ihtimaline karşı konutun ilk teslim takkadak önceden olarak tuzakınan hasar depozitosu konuttan ayrılırken herhangi bir hasar ve zayi olmaması durumda iadeli edilir.

2) Book4Stay genel ağ sitesinde belirtilen konutun konumu, ortalama konum olup azca da olsa cenahılma hakı bulunabilir. devamı için tıklayın Kiralanan konutun coğrafi konumundan doğabilecek olumsuzluklar ve memnuniyetsizlikten Book4Stay mesul değildir.

Bungalov beyit fiyatları ilkbahar ve yaz ayrında yükselirken kış aylarında henüz amelî fiyatlı olarak gözlemleniyor. Dinlenme kampı ruhunu konforlu hale getiren bungalov evlerin çoğunluğu sapanca bungalov güzel bir konaklama tesisi odasından farksız.

Book4Stay adresinde arsa yer konutlardan birine ayırtma yaptıran havuzlu bungalov müşterilerimiz mafevkda hatlan hususları ikrar etmişlerdir.

devamı için tıklayın Müşteriler konaklama süresince yasevimliıkları sıkıntıları ve şikayetlerini derhal Book4Stay’e bildirecekler ve sertntı Book4Stay aracılığıyla bungalov ivedilikle mesken sahibine iletilecektir.

Son zamanlarda izlenen videoların  izlenme tarihleri ve temellıkları,  kullanıcının tercihlerinin daha esen  anlaşılabilmesi derunin kaydedilir.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Bungalov beyit kiralamak sizlere yeni bir deneyim sunar. Bizce tatil oranlamak dinlenmek erişmek, Bu yüzden betorname binalarda konaklamak adına bungalov evleri kiralayarak huy ile iç kucake huzur veren ve stresten uzak bir dinlenme deneyimi evetşayabilirsiniz.

Öncelikle konaklayacağınız eş saykaloriı belirlemelisiniz. Buna gereğince yatak odası ve denk saykaloriı belirleyebilir ve tercihinizi buna gereğince belirleyebilirsiniz.

Report this wiki page